Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cicle Paraules als Claustres se centra enguany en la figura de Dolors Piera

Enguany els actes se celebraran als dos claustres de la ciutat, el de Sant Francesc i dels Trinitaris.

Aquest dimarts el Claustre de Sant Francesc servia d’escenari per a presentar l’onzena edició del cicle Paraules als Claustres, aquest any en plural perquè els actes se celebraran als dos claustres de la ciutat. El regidor de cultura, Ricard Rafecas, recordava en què consisteix aquest cicle que durarà des del mes de maig fins al setembre.

La jornada central del cicle serà el proper 15 de maig i anirà dedicada a la mestra republicana Dolors Piera. Un dels ponents, l’Albert Taulé, feia cinc cèntims de la figura d’aquesta mestra i activista que va passar poc temps a Vilafranca però que va deixar empremta.

Per la seva banda, la tècnica de cultura Sílvia Amigó explicava que des de l’organització estan molt contents de poder reprendre el programa que no es va poder fer l’any passat. L’escola Dolors Piera de Vilafranca també participarà d’aquesta jornada. El cicle Paraules als Claustres també comptarà amb propostes impulsades per altres entitats com són alguns actes del Festival Àtica i de l’En Veu Alta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: