Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Tahrir. Les mil i una veus de l’esperança’ trasllada la revolució al Claustre de Sant Francesc

L’exposició està emmarcada en el cicle Paraules als Claustres i es podrà visitar al Claustre de Sant Francesc fins al diumenge 22 d’octubre.

Divendres al vespre quedava inaugurada al Claustre de Sant Francesc l’exposició de fotografia ‘Tahrir. Les mil i una veus de l’esperança’, on Adel Wassily mostra la vida dels revolucionaris que l’any 2011 van formar part de l’aixecament a la plaça Tahrir d’El Caire, capital d’Egipte. Wassily és enginyer però també es dedica a la fotografia. Militant i intel·lectual d’esquerres, mostra a través del seu treball la realitat socioeconòmica i política d’Egipte.

‘Tahrir. Les mil i una veus de l’esperança’ ha estat comissariada per la sociòloga i professora de la Universitat de La Sorbona Névyne Alexandra Zeineldin, qui explica que l’exposició compta amb tres parts: les fotografies, un vídeo i un mural.

La mostra ha arribat a Vilafranca gràcies a la col·laboració del col·lectiu artístic Riudebitlles Territori d’Art de Sant Pere de Riudebitlles. L’exposició està emmarcada en el cicle Paraules als Claustres i es podrà visitar al Claustre de Sant Francesc fins al diumenge 22 d’octubre, en horari de dimecres a divendres de 17 a 20h i dissabtes i diumenges d’11 a 14h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: