Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Comença ‘Renaturalitzem Vilafranca’ amb el concurs d’Instagram #VilafrancaNaturaAlBalcó21

Comença ‘Renaturalitzem Vilafranca’ amb el concurs d’Instagram #VilafrancaNaturaAlBalcó21

És una campanya que es du a terme aquests mesos de maig i juny amb la intenció de potenciar la presència de plantes i flors en balcons i jardins de Vilafranca.

Des de dilluns 10 de maig, coincidint amb el mes de les flors, torna el concurs d’Instagram #VilafrancaNaturaAlBalcó21. L’objectiu és fomentar el verd urbà en balcons, patis i jardins i, alhora, promoure la compra en floristeries i productors de planter locals.

S’hi pot participar fins al 21 de juny, i es defineixen dues categories. ‘Balcons i finestres’ i ‘Jardins i patis interiors’. Per a cada categoria, s’han establert tres premis: un 1r premi per un valor de 150 euros, un 2n premi de 100 euros, i un tercer premi de 50 euros, a bescanviar per plantes i flors a les floristeries locals. També hi ha un premi addicional per un jardí o balcó de la comarca, també de 50 euros, a bescanviar en una floristeria de Vilafranca.

A més, si es va la Deixalleria Municipal durant aquest període, es pot demanar compost, un adob natural amb poder fertilitzant, obtingut a partir de la brossa orgànica que reciclem. Cal portar el recipient, i amb un màxim d’un sac per viatge i setmana.

Durant els mesos de maig i juny, es preveuen altres actes com ara una passejada guiada per explicar les herbes remeieres que es troben a la muntanya de Sant Pau, una actuació de retirada de canya americana a la riera de l’Adoberia, amb la col·laboració de l’ADF La Carrerada, o un joc de pistes al Mercat del Dissabte, el dia 5 de juny, coincidint amb el Dia del Medi Ambient.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: