Dijous, 24 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’espectacle ‘Un mapa del cos’ es preestrena a Vilafranca

Es tracta d’un projecte creat pels vilafranquins Miquel Villalba al piano i Mariona Ríos a càrrec dels textos i la performance i la soprano calafina Marina Torra Cabau.

El Fòrum Berger i Balaguer va acollir dissabte al vespre la preestrena de l’espectacle “Un mapa del cos”.
Proposa als espectadors fer un recorregut introspectiu per les diferents fases del dol, l’acceptació i l’autosuperació a través del Lied, la performance, la poesia i la dansa. La Mariona Ríos destaca que és un projecte complex de creació pròpia gairebé en la seva totalitat.

Aquest projecte va ser seleccionat dins de la convocatòria per les residències de la Fàbrica de Lied del Montseny i s’estrenarà al Teatre Auditori de Llinars del Vallès el 30 d’abril, on els artistes hi han pogut assajar com a residents. Les entrades pels espectacles es poden aconseguir a www.topticket.cat i a www.teatreauditorillinars.cat, respectivament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: