Dijous, 2 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament rep una donació de cartró de l’empresa Ondunova que es destinarà a les escoles

Des de l’Ajuntament es farà arribar aquest cartró a tots els centres d’ensenyament de Vilafranca, per tal que el puguin utilitzar en les seves activitats.

La regidora d’Educació, Xell Montserrat, va rebre divendres un xec simbòlic per valor de 5.000 euros en cartró, de mans de Montse Mondelo, directora de Comunicació i Màrqueting del Grup Ondunova. Es tracta d’una empresa dedicada a la fabricació de cartró i ubicada a Santa Margarida i els Monjos. L’Ajuntament de Vilafranca farà arribar el cartró a totes les escoles de primària i instituts de secundària de la vila, a la Fundació l’Espiga i a l’Escola Municipal d’Art Arsenal per tal que el puguin utilitzar en les seves activitats formatives.

Xell Montserrat ha agraït el gest de la donació de cartró a Ondunova, i considera que serà de molta utilitat per als centres. El fet que sigui 100% biodegradable és també un pas cap a la sostenibilitat.

L’acte de donació ha tingut lloc a l’Enològica, l’edifici que acull des de fa poques setmanes el Servei d’Educació de l’Ajuntament.

Des d’Ondunova destacaven que amb aquest projecte havien volgut donar resposta de manera coordinada a les demandes que van rebent al llarg de l’any des de diferents centres de la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: