Diumenge, 3 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Jornada de formació sobre al·lèrgens per a activitats alimentàries a Vilafranca

Jornada de formació sobre al·lèrgens per a activitats alimentàries a Vilafranca

La sessió és gratuïta i es farà el dimarts 28 de novembre a l’edifici de l’Enològica. Començarà a les 3 de la tarda i la durada aproximada serà d’unes 2 hores.

El Servei municipal de Salut i Consum de l’Ajuntament de Vilafranca, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, farà el proper 28 de novembre una sessió formativa sobre al·lèrgens, dirigida als titulars d’instal·lacions alimentàries de la vila, on es duguin a terme activitats de manipulació, venda i degustació de productes alimentaris destinats als consumidors. Aquesta nova edició anirà dirigida especialment al sector minorista, encara que també hi poden assistir-hi bars, restaurants i menjars preparats.

Aquesta activitat vol ajudar als responsables de les activitats alimentàries a gestionar la informació que s’ha de tenir disponible i a l’abast dels consumidors finals de forma obligatòria. Aquesta reglamentació afecta a tots els operadors de la cadena alimentària, per tant inclou diversos sectors com: comerç minorista, establiments de venda a granel, restauració, col·lectivitats, etc. L’antiga normativa d’etiquetatge només afectava als aliments envasats, en canvi aquesta és molt més àmplia i complexa.

Per tal d’assistir-hi s’ha d’emplenar un formulari que es pot trobar al web municipal en l’apartat de tràmits electrònics o trucant al telèfon 93 892 03 58, al Servei de Salut Pública de l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: