Dissabte, 2 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una seixantena d’activitats aquest desembre sota el lema ‘El teu Nadal és a Vilafranca’

Des de l’Ajuntament s’han organitzat una seixantena d’activitats que s’inicien l’1 de desembre i acabaran el 5 de gener amb la cavalcada de Reis.

La programació s’encetarà ja aquest divendres, 1 de desembre, amb l’encesa de la il·luminació nadalenca als carrers del centre de Vilafranca i de l’avet de la plaça de la Vila. La tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Gemma Romeu, i la regidora de Cultura, Àngels Dalmau han estat les encarregades de presentar aquesta programació.

Gemma Romeu ha destacat que es tracta d’una seixantena d’activitats, entre les que organitza directament l’Ajuntament i les que duen a terme diferents entitats culturals i esportives de Vilafranca entre l’1 de desembre i el 5 de gener.

La primera de les activitats serà l’encesa dels llums de Nadal, aquest divendres 1 de desembre a les 7 de la tarda a la plaça de la Vila on es farà també la cantada de la cançó ‘Una estrella i un camí’ que fan els escolars amb la Fada Lua. La regidora de Cultura, Àngels Dalmau destaca que s’ha fet arribar la il·luminació nadalenca a més carrers, i que és més sostenible.

Entre les activitats habituals trobem l’espai Arcàdia, més enllà de la fàbrica de joguines, al carrer Sarriera. Les entrades es poden adquirir a entrades.vilafranca.cat. També tornen l’espai Insòmnia, a la plaça Constitució; i el Gemínid que es passejarà per els carrers del centre.

Una de les novetats d’aquest 2023, amb la voluntat que passin coses a Vilafranca cada cap de setmana, és la Nadalteca. Una proposta que s’impulsa des de la regidoria d’Esports i que serà una ludoteca esportiva que cada dissabte a la tarda permetrà entre les 5 i 2/4 de 9 del vespre que els infants i joves puguin fer activitats mentre els seus pares i mares fan compres.

L’altra novetat que s’està preparant serà una botiga pop-up del vi que s’instal·larà en dates prèvies al Nadal al mercat de la carn on petits cellers i joves emprenedors que oferiran els seus productes.

Les activitats previstes per aquestes festes acabaran com és habitual amb la cavalcada de reis, el 5 de gener que sortirà de l’avinguda Catalunya i passarà per la plaça de la Vila per acabar al carrer Hermengild Clascar com l’any passat.

Tota la programació es pot consultar al web www.vilafranca.cat/nadal

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: