Dimecres, 12 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es redueix el nombre d’ingressats als centres sanitaris de l’Alt Penedès i Garraf per Covid

Malauradament, però, continua el degoteig de persones que moren per la malaltia.

En concret l’informe que ha fet públic aquest dilluns el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf apunta un descens de persones ingressades a les dues comarques. A l’hospital de Vilafranca hi ha aquest dilluns 16 ingressats amb símptomes de Covid-19, són sis persones menys de les que hi havia en l’informe del dijous passat, mentre que als centres sanitaris del Garraf hi ha 24 ingressats, que són també sis persones menys respecte a l’informe anterior. Respecte a les persones que han mort als hospitals per coronavirus cal afegir dues víctimes més al conjunt de les dues comarques en relació a l’informe de la setmana passada. Una al Garraf i l’altra a l’Alt Penedès. Des de l’inici de la pandèmia han mort 85 persones per Covid a l’hospital de Vilafranca i 174 persones als centres del Garraf.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: