Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El punt de vacunació intermedi de Cal Figarot obre per vacunar població d’entre 60 i 69 anys

Aquest dijous al matí ha obert el nou punt intermedi de vacunació al local dels Castellers de Vilafranca, amb entrada pel carrer Sant Antoni.

Cal Figarot substitueix l’espai que fins a aquest dimecres al vespre s’estava utilitzant, el local dels Falcons.

Al punt intermedi de Cal Figarot es vacuna la població d’entre 60 i 69 anys que hagi estat citada o que hagi fet la seva reserva amb la vacuna d’AstraZeneca. En principi, l’horari de vacunació és de dilluns a divendres de 9 del matí a 7 de la tarda, tot i que hi haurà dies en què només s’obrirà mig dia, com per exemple aquest divendres, quan la vacunació tindrà lloc de 9 a 2.

L’adjunta a direcció de l’Equip de Pediatria de l’Alt Penedès, Eva Casan, explica que les cites es van adjudicant en funció del nombre de dosis disponibles. A Cal Figarot està previst subministrar entre 700 i 800 dosis diàries.

Casan explica que aquelles persones que vulguin agafar cita i no trobin el punt intermedi de Cal Figarot ho poden anar provant en els propers dies perquè les franges s’aniran obrint en funció de la situació.

El president dels Verds, Carles Mata, destaca que l’entrada es fa pel carrer de Sant Antoni, números 8 – 10, i la sortida per l’entrada principal del carrer General Prim.

El local dels Castellers de Vilafranca ha estat preparat com a punt de vacunació intermedi, en principi, fins al setembre. Per això Mata explica que han delimitat els espais per poder assajar en cas que es recuperi l’activitat castellera.

L’entrada pel carrer de Sant Antoni ha generat una mica de confusió a primera hora. Per això la tasca dels agents cívics ha estat especialment important, com explica la María José.

En qualsevol cas, el ritme de vacunació ha estat constant i moltes de les persones que rebien la vacuna es mostraven il·lusionades i esperançades. El Josep Herrera té 67 anys i és veí de Sant Martí Sarroca.

Cal Figarot substitueix així el punt de vacunació intermedi del local dels Falcons de Vilafranca tot oferint un espai més cèntric a la població.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: