Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torna a pujar el nombre d’ingressats per coronavirus a l’Hospital de Vilafranca

L’informe de seguiment de la pandèmia que emet el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf d’aquest dilluns assenyala que la covid continua present al territori.

En relació a les persones ingressades als hospitals a l’Alt Penedès s’ha passat de les 7 que hi havia en el darrer informe del dijous passat a les 13 d’aquest dilluns, amb un increment de sis persones ingressades. En canvi al Garraf s’han reduït en tres persones els ingressos, passant dels 19 que hi havia la setmana passada a les 16 persones actuals.
En relació a les persones que han mort per la pandèmia l’increment és d’una persona més a cada comarca en relació a l’informe del dijous. Des de que es va iniciar la pandèmia han mort a l’Hospital de Vilafranca 82 persones i als centres sanitaris del Garraf 171 persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: