Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Pinnae inaugura els allotjaments tutelats per a gent gran del carrer Sant Bernat

Amb aquests allotjaments, sumats a la residència Inglada Via i el projecte de centre de dia a tocar del parc del Tívoli, la Fundació cobreix pràcticament totes les àrees d’atenció a les persones grans

Dimecres al migdia es va fer l’acte de presentació i inauguració d’aquests allotjaments tutelats que ha impulsat la Fundació Pinnae i que gestionarà la Residència Inglada Via. Es tracta de 16 apartaments d’uns 40 metres quadrats adreçats a persones majors de 65 anys que siguin autònomes.

Martí Solé, president de la Fundació Pinnae destacava que es tracta d’un servei que no existia fins ara al Penedès.

Solé apuntava també que amb aquests allotjaments tutelats i el centre de dia a la casa Berch i Galtés que esperen entri en servei el més aviat possible, es completarà una amplia oferta de serveis d’atenció a les persones grans que es va iniciar en el seu moment amb la Residència Inglada Via.

Els pisos estan totalment adaptats i es complementen amb un seguit d’espais comuns i serveis adreçats a oferir als usuaris confort, sociabilitat i seguretat. La directora tècnica de la Residència Inglada Via, Marga Padullés remarcava que es tracta d’un establiment de serveis socials i atenció a la gent gran.

En aquest acte d’inauguració també hi era l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, que va voler destacar la bona feina que fa la Fundació i també l’Inglada Via en l’atenció a la gent gran. Per Regull és important que es pugui fer aquesta tasca amb humanitat per poder atendre millor la diversitat de necessitats de la gent gran al segle XXI.

Els apartaments començaran a ser ocupats a partir del proper mes de maig, amb un preu de 1500 € mensuals, i per demanar-ne més informació cal adreçar-se a la residència Inglada Via.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: