Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Diputació ha lliurat a l’Ajuntament de Les Cabanyes l’inventari del cementiri municipal

La Diputació ha lliurat a l’Ajuntament de Les Cabanyes l’inventari del cementiri municipal

El treball comporta el traspàs de les dades del llibre de registre a una base de dades, identificar les sepultures que no estan al dia i un esquema del cementiri posat al dia.

Un treball que inclou el traspàs de totes les dades dels llibres de registre del cementiri a una base en format Gescem, la identificació de les dades de sepultures que no estan al dia, l’anàlisi del compliment de la normativa que li és d’aplicació i un esquema del cementiri amb ubicació de les unitats d’enterrament existents.

D’acord amb el treball, que ha estat lliurat a l’Ajuntament, el cementiri disposa de 240 nínxols i 40 columbaris. En traspassar les dades al suport informàtic, el document assenyala que alguns titulars de concessions són difunts i també que caldria posar al dia algunes de les dates i terminis de les concessions, sobretot de les més antigues.

El treball també ha verificat que, de mantenir-se les actuals taxes d’inhumació, hi ha nínxols suficients per poder cobrir les defuncions dels propers 10 i 25 anys. A més a més, una bona gestió de les dades de l’inventari permetria la recuperació d’unitats per a que quedessin disponibles a futur.

Amb aquest inventari es permet fer una gestió informatitzada de totes les dades, identificar les unitats d’enterrament disponibles i detectar les anomalies que s’han generat al llarg de la història del cementiri. El treball també permet plantejar actuacions de futur per tal de solucionar-les, i així com millorar la gestió municipal del servei.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: