Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Han mort tres persones més per coronavirus als hospitals de l’Alt Penedès i Garraf

La dades d’aquest dijous indiquen una certa aturada en la corba descendent de la tercera onada.

L’informe que ha publicat el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf respecte del que va publicar dilluns assenyala un increment de persones que han perdut la vida per la pandèmia. En concret als centres sanitaris del Garraf ha mort una persones més, amb un total de 161 víctimes mortals des del març de l’any passat. A l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès hi ha hagut dos morts en aquests quatre dies, i ja són 67 les persones que han perdut la vida amb Covid-19 a l’hospital de Vilafranca des de que es va iniciar la pandèmia.
En relació a les persones ingressades als hospitals amb símptomes de coronavirus o problemes respiratoris en aquests moments n’hi ha 47 als hospitals del Garraf, una persona menys que el dilluns, i 17 a l’hospital de Vilafranca, dues més que el dilluns. Dades que poden indicar una certa aturada en la baixada de la corba de la tercera onada.
Finalment continua creixent el nombre de persones que havent ingressat a l’hospital amb covid n’han sortit amb l’alta mèdica. Són en aquests moments 1265 en el conjunt de les dues comarques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: