Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cineclub Vilafranca ha estat una de les seus dels Premis Versió Original en Català

La mostra va tenir lloc aquest passat cap de setmana a la Sala Zazie, lloc on es van projectar els 10 curtmetratges participants.

El Cineclub Vilafranca va acollir el passat cap de setmana una de les mostres presencials de la cinquena edició dels Premis VOC, Mostra d’Audiovisual en Català que organitza Òmnium Cultural. La mostra es va fer en dues sessions, una divendres i l’altra dissabte, les dues a la Sala Zazie de Vilafranca.

La sessió del dia 12 va comptar amb la presència del director artístic del Festival FILMETS, Agustí Argelich, encarregat de presentar la mostra dels curts “Panteres”, d’Èrica Sánchez; “Paris, la meca del parkour”, de Biel Macià; “Emilia”, de Cristina Guillen; “Els que callen”, d’Albert Folk; i “Tristos tòpics”, de Joanic Geniüt. Minuts abans de l’inici de la mostra, Argelich comentava que el curtmetratge en català és un format que necessita una major visibilitat.

Pel que fa a dissabte, es van presentar els curts “Camí d’Arreu, d’Aleix Gallardet; “L’estrany”, d’Oriol Gaunyabens; “Redemció”, de Miguel Llorens; “Renaixem”, de David Segarra; i “Preludi”, d’Adrià Guxens. L’encarregat de presentar-los va ser el president d’Òmnium Cultural a l’Alt Penedès, Jordi Parellada. Divendres, Parellada explicava els objectius de la Mostra, que es basen en potenciar els nous formats en català, especialment en les plataformes digitals.

Des de Cineclub Vilafranca, el seu president, Manel Balaguer, es mostrava satisfet per poder projectar curtmetratges a la Sala Zazie, espai on va tenir lloc l’esdeveniment. La mostra es va celebrar seguint totes les mesures de seguretat i prevenció de riscos contra la Covid-19 i l’entrada era gratuïta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: