Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arrenca un curs de Sommelier Professional a l’Escola d’Enoturisme de Catalunya

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya ha engegat aquest dimarts un curs de Sommelier Professional.

Es tracta d’una novetat de l’escola per aquest any 2021 amb l’objectiu de formar professionals especialitzats en el món del vi, amb una àmplia base de coneixements sobre el producte i el negoci i la seva relació amb la gastronomia.

El curs permetrà entendre el llenguatge tècnic del món del vi des d’una visió multidisciplinar. Un objectiu específic del curs és aprofundir en les habilitats comunicatives de l’alumnat, posant especial atenció en les expectatives del client, i oferint una formació integral que contempla l’anglès i el francès, incorporant així l’ús professional de llengües estrangeres en el món de la sommelieria.

El curs serà impartit per professionals experts referents en el sector com César Cànovas, Ferran Centelles, Andrew Ashurts, Albert Rimbau o Ramon Francàs. Sempre amb la voluntat que l’alumnat sàpiga entendre i comunicar el valor que hi ha rere una copa de vi.

El curs de Sommelier s’adreça a professionals de l’hostaleria i la restauració o de la comercialització de vins nacionals o internacionals; professionals dels cellers, guies enoturístics o amants del món del vi que volen aprofundir en la matèria. S’hi han inscrit 14 persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: