Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Acte de benvinguda al nou director de l’Arxiu Comarcal de l’Alt Penedès

El nou director de l’Arxiu Comarcal de l’Alt Penedès es marca com a objectius accions de digitalització massiva i la gestió documental de l’administració de la comarca.

Dilluns va tenir lloc un acte a l’Arxiu Comarcal de l’Alt Penedès per donar la benvinguda institucionalment al nou director de l’equipament. Daniel Vilarrúbias va agafar el relleu de Josep M. Masachs a principis de mes després de la jubilació de l’anterior director.

Vilarrúbias ha entomat la direcció de l’Arxiu Comarcal de l’Alt Penedès amb «respecte» i convençut que l’equipament és àmpliament reconegut per la ciutadania. Destaca la qualitat de les persones que hi treballen, tot afirmant que es tracta d’un equip «divers i operatiu». Com a objectius es marca la millora d’alguns aspectes de l’edifici, la restauració de documents i accions de digitalització massiva.

Un altre dels objectius passa per afrontar la gestió documental de l’administració de la comarca ara que s’ha estès l’administració electrònica.

L’acte de benvinguda al nou director de l’Arxiu va comptar amb la presència, entre d’altres, del regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca Ricard Rafecas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: