Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Roger Subirana presenta el seu nou treball Red Dragon dedicat als seus seguidors xinesos

Aquest nou treball ha estat produït durant 4 mesos i presenta una banda sonora híbrida que fa de pont entre l’estil occidental i l’oriental barrejant diferents instruments tradicionals xinesos.

El músic i compositor Roger Subirana ha triomfat a la Xina gràcies a Between Worlds. Es tracta d’un tema pertanyent al disc” XII (2013)” que va aparèixer llicenciat en la pel·lícula “Forever Young” del 2018 dirigida per Li Fangfang. Va ser una dels films més taquillers d’aquell any a la Xina. De retruc aquesta cançó va ser una de les més escoltades a NetEase Music Cloud, l’equivalent a Spotify a la Xina, acumulant més de 12 milions d’escoltes en el període referit des de març de 2019 a l’abril de 2020. Between Worlds, a més, va estar nominada als Hollywood Music in Media Awards del 2015. Subirana explicava com de curiós ha estat aquest fet per ell.

Ara Roger Subirana vol mostrar la seva gratitud i agrair el suport de tots els seus seguidors xinesos amb el llançament de “Red Dragon”. Aquest nou treball ha estat produït durant 4 mesos i presenta una banda sonora híbrida que fa de pont entre l’estil occidental i l’oriental barrejant diferents instruments tradicionals xinesos com l’Erhu, el guzheng o el morin khuur. La composició presenta una orquestració molt elaborada que arriba a acumular més d’un centenar de pistes d’instruments. Ha volgut aprofitar aquest descobriment que han fet a la Xina sobre la seva música.

La presentació de l’estrena anirà a càrrec de la productora de documentals, presentadora i best-seller Tingting Yu. L’estrena principal es farà al canal oficial de Roger Subirana a Youtube aquest proper diumenge a les 18:00h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: