Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Dissabte es presenta el nou disc de Roger Subirana, ‘The silence project’

Dissabte es presenta el nou disc de Roger Subirana, ‘The silence project’

L’onzè treball del músic i compositor Roger Subirana, ‘The silence project’, es presenta aquest dissabte a les deu de la nit en una sessió especial al Kubrick Cinema.

‘The silence project’ és una obra intensa i emotiva que ha estat composada durant aquests dos últims anys a mode de «banda sonora descriptiva de tot el procés de reflexió interior que hem patit d’una manera o altra».

L’espectacle estarà format majoritàriament per temes del nou treball musical, que aniran acompanyades de suport visual i música en viu amb Esther López a la veu i Roger Subirana al piano i la flauta electrònica. Però, a més d’altres sorpreses, comptarà amb dues simfonies audiovisuals fetes per a l’estrena amb unes característiques originals.

El concert funcionarà a través de taquilla inversa i la recaptació es destinarà al Rebost Solidari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: