Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pinnae farà un Centre de Dia a la Casa Berch i Galtés, a tocar del Parc Tívoli de Vilafranca

La Fundació Pinnae ha arribat a un acord amb la família Nicolás Magriñà, que n’era la propietària, per tal de fer-hi un centre de dia que es vol pugui obrir portes abans de final d’any.

Segons ha fet públic a través d’un comunicat, la Fundació Pinnae ha arribat a un acord amb la família Nicolás Magriñà per a la compra de la finca del carrer Bibe Morgades número 15 de Vilafranca, coneguda com a casa Berch i Galtés, tot just davant del Parc del Tívoli.

L’acord en l’adquisició de l’immoble ha vingut determinat per la finalitat social a la qual serà destinada la finca, en la que s’efectuarà una important rehabilitació per ser dedicada a Centre de Dia i amb la previsió que estigui operatiu a les acaballes d’aquest any. Amb la Família Nicolás Magriñà, la Fundació ha formalitzat un “Conveni de Col·laboració pel Nou Centre de Dia” que permet la seva rehabilitació integral, fent sostenible i viable el nou projecte.

Es tracta d’una finca d’una superfície construïda de 337 metres quadrats, i amb un jardí de 418 metres quadrats, que durà per nom ‘Fundació Pinnae-Centre de Dia Jaume Nicolás’. Un equipament que se sumarà a la Residència Inglada Via i als allotjaments tutelats del carrer Sant Bernat número 14. D’aquesta manera, la Fundació Pinnae esdevé capdavantera, no només a la comarca sinó també a la Vegueria Penedès, en oferir espais adreçats a facilitar un envelliment de qualitat, actiu i saludable a la gent gran.

L’equip de professionals de la Residència Inglada Via gestionarà i coordinarà tots tres espais dedicats a la cura de la Tercera Edat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: