Diumenge, 2 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Han començat les obres d’ampliació i millora del pavelló poliesportiu de Torrelavit

Han començat les obres d’ampliació i millora del pavelló poliesportiu de Torrelavit

Amb un pressupost de 393.000 euros, el projecte preveu l’ampliació i millora de la capacitat del pavelló.

Amb l’adequació de dues sales de 40 i 37 metres quadrats, la modernització dels vestidors i la pista esportiva, la resolució dels problemes de la coberta, i el reforç dels fonaments de l’edifici per garantir que es pugui construir una planta superior en el futur.
Aquest últim punt es va afegir al projecte inicial a petició del grup municipal de JxT, a l’oposició. A més, el projecte inicial es va modificar en conèixer el mal estat de la coberta, tant exterior com interior, fet que va suposar un increment del 33% del cost previst inicialment.
L’Ajuntament de Torrelavit va aprovar les bases de la licitació el passat mes de setembre; i el 30 de novembre, l’adjudicació de les obres, que s’inclouen en l’última convocatòria del Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) de la Generalitat, i que es pagaran, en part amb una aportació de la Diputació de Barcelona.
Tant l’alcalde, Manuel Raventós, com la regidora d’Esports, Aida Alcaide, asseguren que aquest projecte suposarà una millora de l’oferta esportiva municipal, ja que l’adequació de dues sales permetrà donar sortida a la demanda d’activitats que ara s’han de fer al Casal de Cultura per falta d’espai, i ampliar l’oferta actual de l’escola esportiva, tal com es va comprometre al principi del mandat el govern municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: