Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torrelavit respira hoquei patins de la mà de Pedro i Kyllian Gil

Aquest municipi altpenedesenc acull la segona edició del Campus Pedro Gil. El sadurninenc milita a l’equip italià del Forte dei Marmi, mentre en Kyllian no seguirà al Noia i fitxarà per l’Alcoi.

Tota una llegenda de l’hoquei patins, com Pedro Gil, es troba aquests dies a Torrelavit. El veterà jugador sadurninenc de 42 anys organitza per segon any el seu Campus a aquest municipi penedesenc. I no ho fa sol, l’acompanya el seu fill, en Kyllian, que aquesta temporada ha defensat els colors del Noia. Pare i fill són els caps visibles d’un campus que enguany ha doblat participació, amb una seixantena de joves.

Tots dos acaben de finalitzar una exigent temporada, que començava el passat mes d’agost. Pedro Gil, campió d’absolutament tot a nivell de clubs i seleccions, es troba ara a les files del Forte dei Marmi, equip que quedava sotscampió de la lliga italiana fa escasses setmanes. Per la seva banda, en Kyllian, ha viscut un any intens al Noia, disputant la seva primera temporada completa a l’OKLliga.

En les últimes dues temporades Pedro Gil ha estat company de vestidor de Marc Gual, nou fitxatge del Patí per la temporada vinent.

Un any més es donarà la circumstància que pare i fill estaran en actiu. Pedro Gil seguirà al Forte, mentre en Kyllian no seguirà al Noia, i posarà rumb a l’Alcoi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: