Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Minideixalleries a la Pineda i Can Rossell, propostes del pressupost participatiu de Torrelavit

Les altres propostes triades són la instal·lació d’ombra a la plaça de l’1 d’Octubre, una estació meteorològica a la teulada de l’Ajuntament, i tamborets al carrer Major.

Així ho ha decidit la ciutadania en un procés participatiu que ha portat tretze projectes d’entre 720 i 38.000 euros i que ha mobilitzat el 28,43% de la ciutadania en la votació, una xifra que manté Torrelavit per sobre de la mitjana de participació dels municipis de menys de 2.000 habitants de la resta del país, que se situa en el 20%. El procés d’aquesta segona edició dels pressupostos participatius de Torrelavit s’hauria d’haver tancat durant el mes d’octubre, però la falta de secretari municipal ha obligat l’Ajuntament a allargar el procés fins a la incorporació de la nova secretària municipal.

La votació de les propostes, que es va tancar el 18 de desembre, es va fer de forma presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana i també online a través del web de l’Ajuntament.

L’alcalde, Manuel Raventós, creu que la iniciativa dels pressupostos participatius és molt important en municipis petits com Torrelavit, ja que permet promoure la democràcia participativa i la responsabilitat de la ciutadania envers les veïnes i veïns. Raventós ha agraït la participació de les persones i entitats que han presentat projectes en aquesta segona edició i també la implicació de totes aquelles persones que s’han mobilitzat per votar alguna de les propostes presentades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: