Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Finalitza la recollida de cartes per als Reis d’Orient que s’ha fet a tots els barris

Enguany la recollida de cartes per als Reis d’Orient ha estat diferent als altres anys donada la situació de la pandèmia de la COVID-19.

Aquesta vegada el patge reial Raimon ha fet arribar una bústia itinerant a tots els barris de Vilafranca. Aquesta bústia estava a l’entrada dels locals dels les Associacions de Veïns de la Vila, custodiada per dos Guàrdies Reials, uns personatges ben coneguts dels infants perquè cada any acompanyen les carrosses dels tres Reis. D’aquesta manera els infants han pogut deixar la carta de forma ràpida, evitant la concentració de persones i garantint la distància de seguretat.
La recollida de cartes als barris es va iniciar el dilluns 28 des desembre al Molí d’en Rovira i s’ha allargat fins aquest dilluns. Dissabte es feia al barri del centre, al seu local de la plaça Jaume I.
La presidenta de l’Associació de Veïns, Esther Ribas, lamenta que el coronavirus hagi impedit la realització habitual d’una activitat molt agraïda als barris, però malgrat tot es mostra satisfeta d’haver-la pogut oferir.

La presidenta de l’Associació de Veïns del Centre remarca que és important poder mantenir activitats com aquesta, sobretot per la canalla.

Les Guàrdies Reials porten molts dies de contacte amb la quitxalla de Vilafranca i en general a tots els barris hi ha hagut força assistència.
Parlant amb els nens i nenes han sabut el contingut de les cartes, moltes joguines, però també desitjos de salut per a tothom i sobretot que s’acabi el coronavirus.

El contacte amb els infants fa que la feina de recollida de cartes seigui molt agraïda.

Aquest dilluns és el darrer dia de recollida de cartes per als reis. Es fa al barri de Sant Julià de sis de la tarda a vuit del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: