Divendres, 3 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un espectacular castell de focs va cloure l’acte d’arribada dels Reis d’Orient a Vilafranca

Com arreu del país els Reis d’Orient també van arribar dimarts a la nit a la capital de l’Alt Penedès.

En alguns indrets ho van fer de forma estàtica i en d’altres a través de diversos mitjans. En el cas de Vilafranca va ser a través de Penedès TV que va oferir un programa especial de l’arribada dels Reis d’Orient. Un programa presentat per Caterina Tallón i Laia Paretas que va començar puntualment a les vuit del vespre traslladant l’acció al hall d’entrada a l’edifici de l’Ajuntament de Vilafranca que tenia les portes tancades. Allà hi havia el patge Raimon i van baixar a rebre l’arribada dels reis l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull i el regidor de Cultura, Ricard Rafecas. De cop i volta una fumera presagiava l’arribada màgica dels reis, precedida per una violinista, dos malabaristes i dues guàrdies dels reis.

L’alcalde i el regidor van acompanyar ses majestats fins al despatx d’alcaldia. Allà el regidor de Cultura va recollir la clau de la ciutat, per fer-la arribar a mans de l’alcalde. Aquest, abans de lliurar la clau als reis, els va demanar que per enguany ajudin a superar la greu situació de pandèmia que vivim.

Tot seguit van ser els tres reis els qui van adreçar-se a través de Penedès TV a tots els nens i nenes de la vila.

Abans de finalitzar el programa especial els reis, entrevistats per Laia Paretas, van relatar quins són els seus orígens màgics i van acabar indicant que el programa finalitzaria amb un castell de focs d’artifici, senyal que els infants havien d’anar a dormir.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: