Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Festival Musicveu 2021 posposa els seus primers concerts per la pandèmia

El concert inicial del Barcelona Gospel Messengers, que s’havia anunciat per el 30 de gener, té nova data i és el dissabte 27 de febrer a les vuit del vespre a la Basílica de Santa Maria.

Com a mesura de prudència arran de les noves restriccions del Procicat, l’organització creu oportú posposar els primers concerts del Barcelona Gospel Messengers, del Quartet Altimira i de Les Fourchettes, buscant noves dates per a la seva celebració.
El concert inicial del Barcelona Gospel Messengers, que s’havia anunciat per el 30 de gener, té nova data i és el dissabte 27 de febrer a les vuit del vespre a la Basílica de Santa Maria. Les localitats ja adquirides seran vàlides i, en cas de no poder assistir a la nova data, es pot sol·licitar la devolució de les entrades fins al 5 de febrer al correu:
El concert del Quartet Altimira, previst inicialment per el 14 de febrer i el de Les Fourchettes per el 28 de febrer estan pendents de noves dates per a la seva celebració.
Enguany els concerts són a benefici de l’Associació Ressò, que gestiona el Rebost Solidari de Vilafranca, per tal de poder atendre les necessitats alimentàries de moltes famílies del territori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: