Dimecres, 22 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Arbre d’arbres dels alumnes de primària de la vila es pot veure al Claustre dels Trinitaris

Els alumnes van decorar unes peces de ceràmica que després l’Escola Arsenal ha instal·lat en una estructura metàl·lica que conforma un gran arbre de Nadal.

Els alumnes de primer i segon de primària de les escoles vilafranquines van estar treballant abans d’acabar les classes en la decoració d’unes peces de ceràmica que després des de l’escola d’Art Arsenal es van instal·lar en una estructura metàl·lica en forma de gran arbre de Nadal.

Aquests dies, aquesta obra es pot veure al Claustre dels Trinitaris acompanyant les activitats que s’hi estant fent en el marc de les activitats educatives nadalenques organitzades per el Servei d’Educació de l’Ajuntament amb el lema ‘És Nadal’.

La regidora d’Educació de l’Ajuntament, Xell Montserrat, remarcava que aquestes activitats són una oportunitat de teixir vincles entre diferents agents educatius com és el cas de l’arbre els centres educatius i l’Escola municipal d’Art Arsenal. Montserrat destacava també el fet que l’arbre és el fruit del treball individual dels alumnes, que després s’ha convertit en treball conjunt sumat en aquest arbre.

L’arbre es pot veure durant els dies i hores en que està obert el Claustre acollint les activitats dels Tallers d’Arts i Oficies aquest dijous 31 de desembre i els propers 4 i 5 de gener.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: