Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Polifònica de Vilafranca té previst fer el tradicional Concert de Sant Esteve

La Polifònica de Vilafranca té previst fer el tradicional Concert de Sant Esteve

El concert tindrà lloc el dia 26 de desembre a dos quarts de vuit del vespre a l’Auditori Municipal de Vilafranca.

En aquests moments la coral està preparant el concert fent els assaigs a l’església de Sant Francesc en dos grups de 20 persones.
El programa del concert, amb el títol de Sant Esteve in extremis consistirà en cançons de Nadal d’autor i tradicionals, sota la direcció de David Hernàndez Urpí i amb la col·laboració del pianista Gerard Morató i Vinyes. Volgudament s’ha posat aquest insòlit i una mica irònic títol, ateses les excepcionals circumstàncies que travessa l’activitat social en general i els actes culturals en particular.
Tanmateix, la Polifònica no ha volgut deixar d’acudir a la cita tradicional del 26 de desembre amb el seu públic, en un Auditori amb aforament limitat i amb totes les mesures de seguretat que requereix l’actual context sanitari.
Es poden adquirir localitats anticipadament als establiments Tintoreria Juncosa, carrer de la Parellada 61, Torrons Garcia Sirvent, carrer del Carme 3, i Floristeria El Parquet, carrer de Sant Joan 8. També el mateix dia del concert, a l’Auditori Municipal una hora abans de l’inici.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: