Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Polifònica torna a organitzar un concert de cant coral com a acte previ de la Festa Major

La Polifònica torna a organitzar un concert de cant coral com a acte previ de la Festa Major

En aquesta ocasió, el grup convidat és el Cor DaCapo.

Es tracta d’una formació de cambra integrada per cantants provinents de diverses poblacions del Camp de Tarragona, la majoria dels quals han rebut ensenyaments musicals als Conservatoris de Tarragona i Vila-seca. Serà el divendres, 23 d’agost, a dos quarts de vuit del vespre a l’Església de Sant Francesc de Vilafranca. El cor va ser fundat l’any 2012 i ha estat dirigit per Gerard Ramos i Lars Isdhal. El director actual és el vilafranquí Miquel Villalba Castells.
El programa que presenten, sota el títol de Correspondències, explora les connexions entre compositors de diferents procedències i èpoques a través d’un mateix text o una mateixa melodia.
Aquest any serà la tercera vegada consecutiva que s’inclou música coral dins els actes previs de la Festa Major, a iniciativa de la Polifònica de Vilafranca en col·laboració amb els administradors de la FM, les Parròquies de Vilafranca i l’Ajuntament de Vilafranca. En l’edició del 2017 va actuar el cor universitari holandès Utrechtse Studenten Cantorij, i en la de l’any passat, la mateixa Polifònica de Vilafranca. L’entrada al concert és lliure, amb taquilla inversa a la sortida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: