Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte tindrà lloc a l’Auditori el Concert de Sant Esteve in extremis de la Polifònica

Un concert amb un programa integrat per cançons de Nadal d’autor i nadales populars, sota la direcció de David Hernàndez Urpí amb la col·laboració al piano de Gerard Morató Vinyes.

Tant l’Auditori com el cor compleixen totes les mesures de seguretat que exigeix l’actual situació sanitària. El concert tindrà lloc a dos quarts de vuit del vespre a l’Auditori Municipal de Vilafranca. Tot i les circumstàncies excepcionals d’aquest any, la coral presentarà el seu tradicional concert, en un format adaptat a les possibilitats actuals. Des del 30 de novembre, quan es va poder reprendre l’activitat, el cor s’ha subdividit en dos grups de 20 cantaires, que han anat assajant a l’església de Sant Francesc, un grup els dilluns i l’altre grup els dimecres.

També a l’escenari de l’Auditori hi accedirà primer el cor 1 i després el cor 2, interpretant cada grup una part del programa, amb la distància de seguretat normativa i amb l’ús de la mascareta.

Sens dubte, tot un repte per a la coral, però amb el convenciment que haurà valgut la pena fer els possibles per no deixar d’oferir al públic el concert de Sant Esteve en aquest dia tan assenyalat.

Es poden adquirir localitats anticipadament als establiments Tintoreria Juncosa, carrer de la Parellada 61, Torrons Garcia Sirvent, carrer del Carme 3, i Floristeria El Parquet, carrer de Sant Joan 8. També el mateix dia del concert, a l’Auditori Municipal una hora abans de l’inici.
El concert serà enregistrat íntegrament per Penedès TV que l’oferirà en el transcurs de la seva programació de Festes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: