Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Servei de Joventut dels Monjos ofereix una guia didàctica a famílies amb adolescents

La renovada pàgina del Tangram de Santa Margarida i els Monjos ofereix material informatiu divers adreçat tant als adolescents com a professionals i famílies.

Aquesta setmana el servei de Joventut de Santa Margarida i els Monjos ha presentat la seva nova pàgina web, www.tangramjove.com. Una adreça on s’hi pot trobar tota la informació referent al servei, des de què és el Tangram, el seu equip humà, i els serveis que ofereix.

Teresa Rovira, tècnica de joventut de l’Ajuntament dels Monjos, explicava que s’ha volgut actualitzar la web i al mateix temps compartir recursos tant amb els joves com amb professionals.

Precisament una de les eines que es troben a la web és una guia didàctica adreçada a mares, pares i famílies amb adolescents i que sota el nom de càpsules educatives Ziga-Zaga tracten temes com l’educació afectiva i sexual, educació digital saludable a l’entorn familiar, educar amb amor i límits, i com potenciar l’autoestima dels fills i filles.

La regidora de joventut dels Monjos, Neus Hernández, ha volgut destacar l’esforç fet per tal d’oferir aquesta eina a les famíles amb adolescents, ja que des del Tangram havien recollit en veu dels nois i noies que la relació amb les seves famílies era un punt que els preocupava.

La guia s’ha repartit entre els alumnes de primer d’ESO de l’institut Alt Foix de Santa Margarida i els Monjos, i es pot trobar també a la mateixa web.

La realització de les càpsules educatives, formades per quatre vídeos i les seves respectives guies, s’ha fet amb la col·laboració del Centre Quantum Psicologia, que compta amb especialistes de diferents àmbits. Des de la regidoria apunten que la iniciativa podria tenir continuïtat amb altres temes que poden ser d’interès per als adolescents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: