Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torna el teatre a Cal Bolet amb l’obra ‘Un dia qualsevol’ d’Oriol Tarrassón

Es tracta d’una comèdia que incideix en el tema de la vellesa, les seves limitacions i el paper de les persones de la tercera edat en la societat del present.

Aquest diumenge al vespre, després del tancament del sector cultural, el teatre Cal Bolet va tornar a obrir les portes. El pati de butaques es va omplir de nou per gaudir de l’obra ‘Un dia qualsevol’ d’Oriol Tarrassón. Compta amb tres grans actors de l’escena catalana, Imma Colomer, Pep Ferrer i Quimet Pla, amb el contrapunt d’Annabel Castan en el paper d’una jove infermera.

Castan i Colomer, les dues intèrprets femenines de l’obra, celebren la reobertura dels teatres, al mateix temps que apunten que no s’haurien d’haver tancat.

La història passa a la residència Bon Repòs on hi arriba la Marta, que decideix canviar-se el nom pel de Solange. Allà hi coneix l’Ernest i el Mateu, dos avis que s’han acostumat a avorrir-se i discutir passadís amunt, passadís avall. La influència de la Solange i les seves ganes de viure en l’apatia dels dos amics acabarà provocant un munt de situacions absurdes i divertides que complicaran la vida de la Rosa, la directora de la residència.
En clau de comèdia, l’obra tracta temes delicats com l’eutanàsia, el sexe, l’autonomia i la solitud en la vellesa.

‘Un dia qualsevol’ va arrencar els somriures d’un públic vilafranquí amb ganes de tornar al teatre, al mateix temps que els va convidar a reflexionar sobre la vida i la vellesa. Perquè, com diu un dels personatges: “la vida és massa curta per viure només cent anys”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: