Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Teatre Cal Bolet acull l’obra ‘Els Secundaris’, protagonitzada per Laura Aubert i Bernat Cot

L’obra pretén fer un homenatge als professionals que hi ha darrere les grans produccions, actors o no

El Teatre Cal Bolet acollia aquest diumenge a les set de la tarda «Els secundaris», una obra interpretada pels actors i dramaturgs Laura Aubert i Bernat Cot.

Dirigit per Adrià Aubert, «Els Secundaris» representa la història d’una actriu i un actor secundaris que comparteixen, entre cametes d’un teatre, el neguit abans d’estrenar-se a l’escenari. L’obra, pretén fer un homenatge als professionals que hi ha darrere les grans produccions, actors o no, a partir de la comèdia i la proliferació de personatges. En total, Laura Aubert i Bernat Col interpreten 15 papers diferents.

Segons els mateixos actors, la peça teatral està inspirada en els espectacles populars del Paral·lel de Barcelona de principis del segle XX, un tipus de gènere menystingut durant aquella època, però on més audiència hi havia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: