Dissabte, 16 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Quatre jugadors penedesencs coincideixen a la plantilla de l’Espanyol d’hoquei patins

Arnau Güell, Marc Carrasco, Ferran Mañé i Marc Cañellas són quatre joves jugadors penedesencs que aquesta temporada coincideixen a les files de la secció d’hoquei patins de l’Espanyol a l’OK Lliga Plata.

Cañellas ja va arribar al club blanc-i-blau la passada lliga, però Carrasco, Güell i Mañé ho han fet aquest últim estiu després d’haver coincidit al filial del Noia a Nacional Catalana.

La secció d’hoquei patins de l’Espanyol s’ha refundat fa pocs anys i encara és novella, però haver rebut la trucada d’una entitat amb tant de pes a Catalunya com l’Espanyol va ser una sorpresa pels nouvinguts. Els blanc-i-blaus, amb figures com la de l’exseleccionador estatal Carlos Feriche a l’organigrama, aspiren a arribar a l’OK Lliga.

La coincidència dels quatre jugadors a la plantilla barcelonina els hi ha facilitat la feina d’integració al nou club. A més de conèixer el joc de cadascú, els quatre comparteixen desplaçaments des de Vilafranca i això contribueix a fer més portables els entrenaments.

Un dels quatre penedesencs espanyolistes, el vilafranquí Ferran Mañé, ocupa la posició de porter a les files blanc-i-blaves. Sempre ha jugat en aquesta demarcació i aquest fet fa que vegi la seva feina a les pistes com a normal, malgrat que, des de fora, veure un porter d’hoquei en plena actuació fa pensar en la dificultat del repte.

El quart component del pòquer penedesenc és Marc Cañellas. En aquest cas és un jugador del Baix Penedès que va aterrar a l’Espanyol a principis de la passada temporada i, per tant, és el més experimentat dels quatre al club barceloní. Cañellas no havia jugat fins ara al costat de Marc Carrasco, Ferran Mañé i Arnau Güell, però sí que els coneixia d’haver-s’hi enfrontat en repetides ocacions en categories inferiors de l’hoquei de l’Alt i el Baix Penedès.

A nivell esportiu, el repte de l’Espanyol a l’OK Lliga Plata Sud aquesta temporada és consolidar-se a la categoria. Rivals com ara l’Alcoi, l’Alcobendas i Arenys de Munt són, a priori, els grans aspirants a l’ascens a l’OK Lliga, però els espanyolistes no són un contrincant senzill per a cap d’ells.

Fins ara, l’equip barceloní ja ha signat una primera golejada a la lliga a la pista del Burguillos extremeny on es va imposar per 2-9. A curt i mitjà termini i ja pensant en properes campanyes de competició, la idea de l’Espanyol és postular-se per a convertir-se en un clar aspirant a l’Ok Lliga i acabar sent-ne un component. Seria una manera de recuperar la història d’aquesta secció del club que durant molts anys va ser un dels destacats del panorama estatal.

De moment, però, els vilafranquins Arnau Güell i Ferran Mañé, el munienc Marc Carrasco i el vendrellenc Marc Cañellas esperen completar una bona temporada i continuar fent-se un nom en l’elit de l’hoquei patins. El seu camí és llarg, però, de moment, tots quatre van enfocats en el bon camí per a complir els seus desitjos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: