Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nova campanya de VilaFrancs de cara a les compres nadalenques

Es podran adquirir VilaFrancs encara que no es visqui a Vilafranca, es podran gastar en qualsevol tipologia d’establiment adherit fins al dia 6 de gener.

El regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Joan Manel Montfort, i el representant de la Fundació Pinna, Xavier Freixedas, han presentat aquest migdia en roda de premsa una nova emissió de VilaFrancs, vals per fer compres en el comerç local i de proximitat, “sobretot aquells comerços que van haver de tancar en la primera onada de la pandèmia”, ha remarcat Montfort. Aquesta campanya, que abastarà des d’aquest dilluns 23 de novembre i fins al 6 de gener, durant tota la campanya de Nadal, comportarà força novetats respecte a la primera edició que va tenir lloc entre juliol i octubre. “Vam fer una enquesta de valoració als 150 comerços que van participar a la primera edició. Tothom ho va valorar positivament però es van detectar algunes febleses que ara millorem en la segona emissió de VilaFrancs”, ha explicar el regidor. Per una banda, es podran adquirir vals de 10€ (fins a un màxim de 5 vals per un valor de 50€ per persona) en què el comprador només en pagarà 6€. Els altres 4€ els aporta l’Ajuntament, la Fundació Pinnae i els establiments col·laboradors. La persona que adquireixi els 5 vals tindrà un total de 20€ extres per a les seves compres. Els podrà comprar qualsevol persona que disposi de DNI, sigui major o menor d’edat. Una altra novetat important és que les persones que adquireixin VilaFrancs no cal que estiguin empadronades a Vilafranca. En podrà comprar qualsevol persona de Vilafranca, de la comarca o de més enllà.

Una altra novetat important és que els VilaFrancs es podran gastar en qualsevol tipologia d’establiment adherit i no caldrà escollir prèviament en quin sector comercial es podran utilitzar.

Els VilaFrancs volen facilitar que la ciutadania faci les seves compres de Nadal en els comerços de proximitat. Aquesta campanya de suport al comerç local forma part del pla de xoc enfocat al sector comercial per dinamitzar el aquest sector que va haver de tancar a la primavera i que ha estat patint molt arran de la pandèmia de la COVID-19. Els comerços i establiment de Vilafranca que s’hi vulguin adherir tenen les portes obertes i poden per fer-ho a través del mateix enllaç vilafranca.cat/vilafrancs. Una altra iniciativa en aquest àmbit presentada recentment és el marketplace de Vilafranca Aprop.

La compra de VilaFrancs es podrà fer des de la web vilafranca.cat/vilafrancs. Des de la web es poden adquirir els xecs de forma ràpida, còmoda i fiable. El ciutadà es pot imprimir el xec o descarregar-se’l al mòbil on, mitjançant un codi QR, l’establiment podrà fer-ne la comprovació de la validesa. També es podran comprar presencialment al Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae, en horari de dijous a dissabte de 18 a 20h i diumenges i festius de 12 a 14h i de 18 a 20h. Joan Manel Montfort ha agraït la implicació de la Fundació Pinnae per oferir un espai físic per adquirir VilaFrancs a totes aquelles persones que poden tenir dificultats amb les noves tecnologies i també a les associacions de comerciants del Centre Vila, de l’Espirall i de la Girada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: