Diumenge, 24 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Esgotats els VilaFrancs físics de la campanya ‘Fira’t al Maig’

Els VilaFrancs es poden utilitzar fins a finals d’aquest mes de maig, i l’Ajuntament valora que ha estat una bona campanya per promoure el comerç de la vila.

Aquest dilluns 24 de maig s’han esgotat els VilaFrancs físics que l’Ajuntament de Vilafranca ha posat en circulació en el marc de la campanya ‘Fira’t al Maig’, que s’està duent a terme amb diverses accions durant tot aquest mes de maig per potenciar el comerç i l’economia local.

Com dèiem els VilaFrancs per gastar en establiments físics s’han esgotat aquest dilluns a la tarda i també resten a la venda pocs VilaFrancs per fer compres en el marketplace vilafranca.aprop.online. El termini per gastar tots els VilaFrancs finalitza dilluns 31 de maig.

En aquesta 3a emissió s’han posat en circulació VilaFrancs que suposaran una injecció econòmica per valor de 225.000€ en el comerç vilafranquí. D’aquest import, un 35% l’aporta l’Ajuntament, un 5% els establiments i la resta, els usuaris.

El regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Joan Manel Montfort, valora molt positivament l’èxit aquesta nova emissió de VilaFrancs, que ha contribuït de forma decisiva en la dinamització i reactivació econòmica que es pretén amb la campanya de ‘Fira´t al Maig’. Uns 300 establiments de Vilafranca s’hauran beneficiat de les diverses accions incloses en la campanya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: