Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Centre Vila es fa càrrec aquest Nadal de la campanya de Vilafrancs, que s’engega al desembre

Donat que l’Ajuntament no tenia previst fer Vilafrancs aquest Nadal, l’Associació Centre Vila ha decidit entomar la campanya que considera és una molt bona eina per promocionar el comerç de proximitat

Després dels bons resultats que va tenir la darrera campanya de Vilafrancs que es va fer el passat mes de maig des de Centre Vila s’ha entomat aquest Nadal la posada en marxa una nova edició d’aquesta promoció del comerç de proximitat que pretén ajudar a incentivar les compres.

La dinamitzadora de Centre Vila, Yolanda Lezcano, explica que s’ha demostrat que és una bona iniciativa i que era interessant mantenir-la, un cop es va saber que l’Ajuntament segurament aquest any no la impulsaria. Com en edicions anteriors, els compradors finals aconsegueixen una bonificació del 40%. El 5% el cobreix el comerç on es fa la compra, i el 35% l’Associació Centre Vila.

El fet que la campanya la promogui enguany l’Associació de Comerciants Centre Vila comporta que tot i estar oberta a la participació de tot tipus de comerç i establiments; els que no sigui associats hauran de satisfer una quota en concepte dels costos de gestió dels xecs i abonaments de les compres.

Com apunta el regidor de promoció econòmica, Joan Manel Montfort, l’objectiu de la campanya continua sent donar un impuls a l’activitat econòmica, en aquest cas de cara a les festes nadalenques. En el seu moment va néixer com un pla de xoc contra la Covid, comptant ja amb el suport entre altres de Centre Vila, i aquest any el plantejament des de l’Ajuntament era no fer aquesta campanya.

Com en les darreres edicions, cada persona podrà adquirir fins a 5 vals de 10€, per tant un màxim de 50€, però en pagarà 30€, ja que la resta els aporten l’Ajuntament i els establiments i entitats col·laboradores. Hi poden accedir totes les persones que disposin de DNI, i per tant com en les darreres edicions, és obert a la participació tant dels ciutadans de la comarca com de fora.

Montfort apunta que des de l’Ajuntament s’assumeixen altres costos de campanyes en aquestes festes, i que es va valorar aquesta opció com la millor per mantenir els Vilafrancs.

Per adquirir els Vilafrancs, caldrà entrar al web vilafranca.cat/vilafrancs, o bé físicament al Fòrum Berger Balaguer de Pinnae.

La campanya s’inicia aquest mes de desembre i s’allargarà fins el 6 de gener.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: