Dimarts, 19 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les dades al Penedès i Garraf indiquen que la pandèmia es manté estabilitzada

Aquest dilluns el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf ha tornat a emetre un comunicat de seguiment de la Covid-19 en el que es constaten dades força similars a les del darrer informe.

A l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès hi ha 16 persones ingressades amb patologies respiratòries o símptomes de Covid. Són dues persones més que el dijous. Mentre que al Garraf s’ha reduït la xifra en quatre persones, passant de les 32 ingressades en l’informe del dijous a les 28 d’aquest dilluns.
Respecte a les defuncions per coronavirus als centres sanitaris a Vilafranca no hi ha hagut cap altra mort des de dijous, quedant la xifra total des de l’inici de la crisi sanitària en 38 persones, mentre que als hospitals del Garraf hi ha hagut dues defuncions més, amb un total de 109 defuncions.
Finalment es continuen sumant altes als centres sanitaris de persones que han superat la malaltia. A Vilafranca cinc més des de dijous i al Garraf 10 persones més. En conjunt sumen un total de 754 altes des de que es va iniciar la pandèmia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: