Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de la Granada estrena aplicació mòbil

L’Ajuntament de la Granada estrena aplicació mòbil

L’Ajuntament de la Granada ha posat en marxa una nova aplicació, amb l’objectiu de tenir un canal de comunicació directe i gratuït entre els veïns i el consistori.

També que permeti estar al corrent de les últimes notícies del poble i les activitats programades i avisar de possibles incidències.
La principal novetat de l’aplicació, disponible per a Android i iOS, és que permet generar una avís quan es detecta una incidència al municipi. Aquest es fa arribar al departament municipal que correspon, per tal que es gestioni la incidència i s’hi doni solució. A més, la persona que ha creat l’avís rep informació dels passos que s’estan fent per tal de resoldre la situació.
D’altra banda, l’aplicació també inclou les últimes notícies del que passa al poble, així com l’agenda d’activitats i la llista de contactes de les diferents instal·lacions municipals. Així mateix, l’aplicació inclou un nou sistema d’avisos per tal de rebre aquelles informacions més importants al dispositiu mòbil en forma de notificació. D’aquesta manera, es crea un canal d’informació immediat entre l’Ajuntament i el ciutadà que permetrà conèixer, pràcticament a temps real, tot el que passa al poble.
El funcionament de l’aplicació és molt senzill. Només cal que l’usuari la descarregui al seu dispositiu mòbil des de Google Play (Android) o AppStore (iPhone). Un cop instal·lada, quan es detecti una incidència es pot crear un avís.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: