Diumenge, 17 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La capella de Sant Joan acull l’exposició col·lectiva de 8 dones artistes “Univers íntim”

La capella de Sant Joan acull l’exposició col·lectiva de 8 dones artistes “Univers íntim”

Des d’aquest divendres la capella de Sant Joan acollirà l’exposició col·lectiva “Univers íntim”.

Les obres de les artistes Cathrine Bergsrud, Francesca Calaf, Carlaina Fahle, Montse Llanas, Nina Murashkina, Maria Assumpció Raventós, Neus Villar i Lesley Yendell seran les protagonistes d’aquesta mostra multidisciplinar d’uns treballs que mostren l’anhel creatiu com a acte íntim i universal. No són ni un col·lectiu ni una associació. Són vuit dones que ja fa uns quants anys van decidir entregar-se a l’art i que han dedicat part de la seva vida a la necessitat de cercar un llenguatge per expressar i traduir el món que habiten i les habita. Vuit artistes que viuen i treballen al Penedès. Algunes hi han nascut mentre que d’altres fa anys que hi resideixen. I d’aquesta complicitat que les uneix en l’art i el territori neix la idea d’organitzar una mostra col·lectiva dels seus treballs més recents. Sota el nom d’”Univers íntim”, aquesta mostra és un acte d’amor, compromís i entrega a l’art i a la vida. És el gest sincer i valent d’obrir la porta i convidar a entrar al seu espai més íntim i personal. És l’exemple de vuit dones que han apostat pel món de la creació, sense indulgències, i malgrat aquest ordre econòmic, social i polític que el fan tant difícil i el converteixen en un sistema.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: