Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Exposició: “Carner, els Jocs Florals i el Casal”

Exposició: “Carner, els Jocs Florals i el Casal”

Divendres el Casal de Vilafranca inaugura en streaming des del seu canal de Youtube l’exposició: “Carner, els Jocs Florals i el Casal”.

El proper divendres, 20 de novembre, a les vuit del vespre el Casal de Vilafranca inaugurarà en streamig a través del del seu canal de Youtube l’ exposició: “Carner, els Jocs Florals i el Casal”. L’exposició mostra els lligams de l’entitat amb Josep Carner a inicis del segle XX, quan el Casal cercava la seva identitat cultural amb iniciatives com els Jocs Florals de Penedès, els quals s’apropaven a figures cabdals de la literatura catalana com ho era Carner.
La inauguració comptarà amb les intervencions de Jaume Coll, coordinador de l’any Carner, de l’historiador Joan Soler Bordes i amb la participació de l’actriu Lali Barenys i l’actor Agustí Sanllehí, que llegiran textos de l’autor.
Aquesta exposició estava programada per estar penjada al Vestíbul del Teatre Casal i oberta al públic fins al 3 de gener, però deguda a la situació actual i les noves mesures de restricció al territori de Catalunya, queda oberta la possibilitat d’ampliació del termini per tal que tothom la pugui anar a veure.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: