Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La presentació del nou llibre dels Verds homenatja el lideratge i el llegat del Mènec

Dissabte a la tarda tenia lloc al teatre del Casal la presentació del tercer volum del llibre dels Castellers de Vilafranca.

Sota el títol ‘Castellers de Vilafranca, vol III. Dels castells de vuit als de nou amb folre. Vint anys amb el Mènec’, el cronista Eloi Miralles ha continuat la ingent tasca de documentar rigorosament la història de la colla.

El tercer volum d’aquesta gran obra repassa els principals esdeveniments que van viure els Verds en les dues dècades en què van estar liderats pel Carles Domènech, Mènec; de mitjans dels setanta a mitjans dels anys noranta. Per això l’acte va girar entorn a la seva figura, destacant el seu lideratge natural i el llegat que ha suposat per a la colla.

L’acte va comptar amb parlaments dels representants de la colla, el president del Casal, l’alcalde de Vilafranca i la consellera de Cultura. Natàlia Garriga destacava la importància de l’esdeveniment en tots els sentits.

El propi Mènec va ser present a l’acte i va pujar a l’escenari per agrair el reconeixement, així com el suport de l’equip que el va acompanyar durant els seus anys de cap de colla i de la seva família. L’acte va cloure amb dos pilars d’homenatge que van alçar els nets del Mènec.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: