Dimecres, 6 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El govern desestimarà les al·legacions d’ERC al projecte d’urbanització al carrer del Comerç

A finals de setembre ERC va anunciar que considerava nul de ple dret el projecte d’urbanització de la llosa que cobreix les vies del tren a la zona del carrer del Comerç de Vilafranca.

Els republicans van presentar al·legacions i esperaven que el govern les valorés i reconduís el projecte. De no ser així, des d’ERC anunciaven que es plantejarien portar la qüestió al Contenciós Administratiu. En el transcurs del programa Contrapunt el portaveu del PSC i alhora regidor d’Urbanisme, Francisco Romero, ha explicat que el govern està acabant de redactar un informe en el que es rebutjaran les al·legacions. El regidor apunta que no es tracta d’un tema polític, sinó que és una qüestió jurídica i tècnica i que en aquest sentit tenen plena confiança en tirar endavant el projecte.
Romero avança que es desestimaran les al.legacions per tirar endavant un projecte que considera positiu per Vilafranca per diferents aspectes.
Francisco Romero apunta que, un cop aclarit jurídicament, des del punt de vista polític no es vol perdre més temps per iniciar el projecte i en aquest sentit assenyala que s’està acabant de redactar l’informe desestimatori de les al·legacions per donar-li llum verda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: