Diumenge, 5 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ma, me, mi …Mozart! atrapa els més petits amb la música del compositor austríac

Les obres del vienès arribaven a l’Auditori després de girar per nombroses ciutats amb gran èxit de crítica i públic, arribant a ser un dels 10 finalistes als premis YEAH! l’any 2010

Diumenge l’Auditori Municipal de Vilafranca acollia un espectacle familiar per a que grans i petits gaudissin amb les obres d’un dels grans genis de la història de la música, Wolfgang Amadeus Mozart. El director musical de l’espectacle, Eduard Iniesta, explicava què té el compositor que atrapa a grans masses.
Iniesta ha seleccionat diversos fragments de peces com Les noces de Fígaro, La flauta màgica o Don Giovanni, entre altres. Ha buscat temes que poguessin estimular als més petits mitjançant la imatge i la música.

Durant l’espectacle sis músics amb un instrument de cada família: veu, acordió, clarinet baix, violí i instruments de corda pinçada, van ser els encarregats d’interpretar Mozart. Les obres del vienès arribaven a l’Auditori després de girar per nombroses ciutats amb gran èxit de crítica i públic, arribant a ser un dels 10 finalistes als premis YEAH! (Youth European Awards) l’any 2010.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: