Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les rutes teatralitzades segueixen donant a conèixer espais modernistes de Vilafranca

Una ruta que serveix per a conèixer l’important patrimoni modernista fruit del ressorgiment econòmic de la comarca a finals del segle XIX i principis del segle XX.

Uns mesos després del confinament per la pandèmia de la Covid-19, les rutes turístiques guiades a Vilafranca estan en ple funcionament, és el cas de la ruta modernista teatralitzada. Una ruta que serveix per a conèixer l’important patrimoni modernista fruit del ressorgiment econòmic de la comarca a finals del segle XIX i principis del segle XX amb importants obres dels arquitectes Santiago Güell, Eugeni Campllonch i Antoni Pons, entre d’altres. Tal i com explica, Maria Garcia, la guia que dissabte passat dirigia l’activitat, la ruta modernista és una bona opció per apropar continguts històrics d’una manera lúdica.
Es tracta d’una activitat per a traure turistes forans però també per a que els locals coneguin el seu propi patrimoni.

L’activitat mostra l’esplendor de la Vilafranca dels voltants del segle XX a través de l’escultura, les arts gràfiques i el recorregut pels edificis més emblemàtics i inclou els interiors de la Casa Miró i la Casa Freixedas. Dissabte passat es va visitar el saló de plens del Consell Comarcal, la Casa Miró i la Cripta de Santa Maria, entre altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: