Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament posarà a disposició de Salut un espai per la campanya de vacunació de la grip

Per ajudar a la descongestió de l’atenció primària a Vilafranca l’ajuntament està en contacte amb el Departament i ha ofert un espai on es podrien fer les vacunacions de la grip i altres proves.

En el transcurs del programa Diàlegs amb l’alcalde, Pere Regull, ha explicat que amb dades d’aquest divendres l’Alt Penedès es troba en una situació prou bona respecte a la pandèmia amb un índex de transmissió de 30 per cada 100.000 habitants. Per posar un exemple a Madrid en aquests moments es troben per sobre dels 500 per dada 100.000.
Malgrat tot ha assenyalat que no es pot abaixar la guàrdia i que cal ser rigorosos en el compliment de les mesures, mascareta, distància social i ventilació d’espais tancats. Perquè en qualsevol moment la situació pot canviar. Especialment amb l’arribada del fred i l’aparició de la grip, que pot tensionar encara més l’assistència primària.
L’alcalde fa una crida a la ciutadania perquè assisteixi al Centre d’Atenció Primària quan realment sigui necessari, perquè en la lluita contra la covid en aquests moments els ambulatoris en són les trinxeres. És important detectar aviat la presència del virus, la traçabilitat i fer el confinament si és necessari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: