Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La mascareta, obligatòria a l’hospital i els CAP com a prevenció davant els virus respiratoris

La mesura és transitòria i s’aplicarà mentre duri l’episodi epidèmic de grip i altres virus respiratoris, amb la voluntat d’evitar la saturació dels sistema de salut.

A Catalunya torna a ser obligatori l’ús de la mascareta per accedir als centres sanitaris i sociosanitaris, així ho ha decidit el Govern de la Generalitat davant l’augment de casos de grip i altres afectacions provocades per virus respiratoris que podrien acabar saturant el sistema sanitari.

De moment queden fora d’aquesta obligatorietat les farmàcies i les residències de gent gran, tot i que es fa una recomanació a l’ús de la mascareta a la ciutadania en casos que es puguin considerar de risc i si es tenen símptomes de patir alguna infecció respiratòria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: