Dissabte, 16 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La biblioteca Torras i Bages acull una exposició de còmics de l’Aleix Milà

L’Aleix practica una tècnica que combina el còmic amb la fotografia. Ha estat drogodependent i, recentment, li han diagnosticat Trastorn Bipolar.

El Trastorn Bipolar és una malaltia mental crònica que afecta els mecanismes que regulen l’estat d’ànim. Es presenta en forma d’episodis recurrents que van des de l’alegria, l’exaltació o l’eufòria, fins a la depressió. Aquestes variacions anímiques influeixen de manera significativa en els aspectes socials, familiars, acadèmics o laborals de la persona que té la malaltia.

Aquest proper dissabte 10 d’octubre és el Dia Mundial de la Salut Mental i, per aquest motiu, la biblioteca Torras i Bages ha programat durant tot el mes aquesta exposició de l’Aleix. Ell reconeix que tenir aquesta vocació artística l’ha ajudat molt a nivell personal.

L’exposició pretén donar a conèixer l’obra de l’Aleix, al mateix temps que vol donar visibilitat al trastorn que pateix i al conjunt de malalties vinculades a la Salut Mental.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: