Dijous, 27 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els treballadors de Robert Bosch continuen mobilitzats i mantenen la vaga una setmana més

Aquest dimecres han fet una mobilització que ha acabat tallant el lateral de la N-340 a l’alçada de Castellet, després que se’ls denegés el permís per tallar la carretera nacional.

Continuant amb les mobilitzacions que estan fent en les darreres setmanes els treballadors de la planta de Castellet, aquest matí a quarts d’11 s’ha fet una assemblea a l’entrada de Robert Bosch, on els membres del comitè d’empresa han explicat als 300 treballadors de la planta el moment actual de les negociacions.

Després d’explicar que ara per ara el posicionament de la direcció és inamovible i que no es plantegen retirar l’ERO, des del comitè han apuntat que s’ha demanat que es presentin altres alternatives que passin per oferir càrregues de treball o que si es ven la planta sigui a una empresa que garanteixi una continuïtat, com explica el president del Comitè d’empresa de Robert Bosch, Carlos Teruel

Després de l’assemblea, els treballadors han fet una marxa caminant des de la planta per la carretera de Sant Marçal fins a la rotonda sobre la N-340. Allà, després que els Mossos els confirmessin que no tenien permís per tallar la carretera nacional, els treballadors han continuat la marxa per el lateral de la carretera fins a la rotonda de la carretera que va cap a La Múnia.

El secretari del Comitè, Josep Anton Llenas, remarcava el fet que ara per ara les negociacions no avancen i que l’important per ells ara és també mantenir la unitat dels treballadors per mirar de fer el màxim de pressió.

Els treballadors continuaran amb la vaga convocada aquests propers dies, en principi fins a mitjans d’octubre, per tal de paralitzar totalment la planta de Castellet i mirar de fer més pressió a la direcció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: