Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VeC dona suport a les reivindicacions dels treballadors i treballadores de Robert Bosch

Ramon Arnabat ha explicat que els treballadors han fet renúncies importants aquests darrers anys perquè la fàbrica mantingués la seva activitat a la comarca.

Vilafranca en Comú ha presentat un manifest de suport als treballadors i treballadores de Robert Bosch Castellet en la seva lluita per mantenir els llocs de treball i en contra de la deslocalització industrial del Penedès.

Ramon Arnabat ha explicat que els treballadors han fet renúncies importants aquests darrers anys perquè la fàbrica mantingués la seva activitat a la comarca.

Arnabat ha explicat les diverses iniciatives que els Comuns del Penedès han impulsat en aquest sentit. A banda del manifest, el grup de Catalunya en Comú Podem ha presentat al Parlament una resolució que s’ha aprovat per àmplia majoria i que proposa crear la mesa per a la Industrialització del Penedès i elaborar un pla de xoc d’ajut i d’impuls socioeconòmic al
Penedès. Mentre, el grup d’En Comú Podem al Congrés de Diputats ha presentat una pregunta instant els Ministeris d’Indústria i Treball a actuar en defensa dels llocs de treball i de la indústria al Penedès. Finalment, el diputat Ernest Urtasun ha fet el mateix al parlament europeu.

Finalment, Arnabat, ha assenyalat el suport de Vilafranca en Comú a la mobilització ciutadana convocada per CCOO i UGT el proper 3 d’octubre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: