Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Ruta del Vi del Penedès renova la seva certificació per l’excel·lència enoturística

La Ruta del Vi del Penedès renova la seva certificació per l’excel·lència enoturística

La renovació de la certificació implica que una mostra de 20 empreses de la Ruta del Vi han estat auditades per avaluar els requisits que cada tipologia d’empresa ha de tenir

La Ruta del Vi del Penedès ha aconseguit renovar la seva prestigiosa certificació com a ruta del vi. Segons apunten aquest reconeixement reafirma el compromís continu de la regió amb l’excel·lència enoturística i la seva destacada posició com a destí vinícola de referència. La renovació de la certificació implica que una mostra de 20 empreses de la Ruta del Vi han estat auditades per una auditoria externa on s’avaluen els requisits que cada tipologia d’empresa ha de tenir per obtenir la certificació.

Segons Lluís Valls, President del Consorci, aconseguir aquesta certificació que es revalida des del 2004, és un testimoni dels alts estàndards de qualitat i excel·lència que caracteritza l’oferta enoturística de la Ruta del Vi del Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: